Başkanın Mesajı

          SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM;

         10 Mayıs 2014 günü gerçekleştirdiğimiz Odamızın Genel Kurulundan sonra, 11 Mayıs 2014 Pazar günü yapılan seçim neticesi, ben ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Odamızın daha verimli çalışması için gerekli çalışmaları yapacağız.

         Yönetim Kurulu olarak öncelikle meslektaşlarımızın talepleri dahiline, Öğretim Üyeleri ile yapacağımız  görüşmelerden  sonra gerekli Bilimsel Toplantı ve  kursları süratle uygulamaya koyarak, meslektaşlarımıza bilimsel konularda ve meslek içi eğitimlerinde yardımcı olmaya çalışacağız.

         Bilhassa; Afyonkarahisar ve Uşak illerinde ayrı ayrı bilimsel toplantı ve kurs çalışmalarını uygun zamanlarda düzenlemeyi kararlaştırdık.

         Diğer taraftan sahte dişhekimleri ile mücadele kapsamında,  çalışmalarımız devam edecek ve üyelerimizden gelecek bilgiler ışığında bu kişileri takip ve suçüstü işlemlerimizden sonra gerekli yasal süreci başlatacağız.

         Sizlerden gelecek talepler doğrultusunda çalışmalarımızın devam edeceğini bilgilerinize sunar başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

 

Saygılarımla,

Dt. İ. Bilgin ERDEM

Uşak Dişhekimleri Odası Başkanı

Bu içerik 16.11.2013 tarihinde girildi ve 3096 kez okundu.

Uşak Dişhekimleri Odası
İslice Mah. 2. Gümüş Sok. No: 4 Kuzubaşıoğlu İşhanı K:1 D:103 UŞAK Tel: 0276 224 13 32 GSM: 0530 580 05 16